tillverkningse

ساخت وبلاگ

  Det har varit många transferanekdoter i årets fotboll. Kommer Cristiano Ronaldo att lämna och kan Lewandowski ansluta till Barcelona? Före det officiella tillkännagivandet visste inte alla vad resultatet skulle bli. Nyligen släppte både Baye München och Barcelona officiella nyheter som bekräftar att Lewandowskis övergång har nått en överenskommelse. Den här drömmen att gå med i Barcelona kan bli en succé. Transfer, denna transferturbulens har äntligen kommit till ett slut.

  Jag minns fortfarande att Baye München i slutet av säsongen 21-22 vann Bundesliga tio på varandra följande mästerskap och Lewandowski bar en billig röd och blå tröja. Det var hans första tröja i Baye och ansågs av fansen som en signal om att han skulle ta farväl av Baye. Nu när överföringen är lyckad kan den beskrivas som röd och blå när den kommer och röd och blå när den går.

  På tal om Lewandowskis fantastiska prestation i Baye som kan kallas världens främsta spelare. Under sin 8-åriga karriär, klädd i billiga Baye-tröjor, vann han framgångsrikt 19 mästerskap i olika evenemang, inklusive 8 Bundesliga och 1 Champions League. Förutom att ha vunnit många utmärkelser har Lewandowski också skapat otaliga underbara ögonblick på banan, skapat det snabbaste hattricket i Bundesligas historia, fyra glada seniorer och fem söner. Lewandowski valdes till Årets fotbollsspelare i världen 2020 och 2021, och nådde framgångsrikt toppen av fotbollen. Med den här överföringen, förvänta dig att han sätter ett nytt rekord på Camp Nou. När Messi lämnade saknade den röda och blå armén alltid en stabil poäng. Kanske kommer han att kunna bli den viktigaste värvningen för Barcelona i eran efter Messi!

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 109 تاريخ : دوشنبه 27 تير 1401 ساعت: 16:43

  På fotbollsplanen har många mirakel iscensatts. Vissa människor skapar mirakel på grund av talang, och vissa människor skapar mirakel på grund av kärlek. Under säsongen 15-16 av Premier League skapade Leicester City ett mirakel. Till en början var det bara för nedflyttning, men det slog gigantea att vinna Premier League-mästare. I det vassa och avgörande Blue Fox-laget blev Englands anfallare Jamie Vardy Premier Leagues MVP. Hans extraordinära erfarenhet till denna dag inspirerar fler gräsrotsfotbollsspelare att fullfölja sina fotbollsdrömmar!

  För tio år sedan kände vi inte Jamie Vardy. Tio år senare har Jamie Vardy blivit en Leicester City-legend, en skyttekung i Premier League och en inspirerande förebild i världsfotbollen. När det kommer till Jamie Vardy är han helt enkelt ett utmärkt exempel på alla som är villiga att arbeta hårt för att förverkliga sina drömmar. Eftersom han har varit ett fan av sitt hemstadslag Sheffield Wednesday sedan han var ba, gick han med på ungdomsträningslägret i denna gamla klubb som ba, och förväntade sig att göra sin debut i en billig tröja en dag. Men vid 15 års ålder övertalades han att sluta för att han var för kort och för smal, men fotbollselden som brann i hans hjärta slocknade inte. Faktum är att när vi ser från Premier League till hela systemet för den engelska fotbollsligan, som Jamie Vardy, som upprätthåller ett liv mellan arbete och fotboll, är det mer engelska fotbollsspelares sanna utseende. Inom amatörfotbollen finns det människor som har ångrat att de gett upp sina karriärvägar, människor som älskar fotboll vid vanliga tider och människor som Jamie Vardy som strävar efter sina drömmar. Genom kontinuerlig slipning och blinkande på amatörarenan har Jamie Vardy visat enastående fart, luktsinne framför mål och en stark vilja att vinna i amatörfotboll. Kanske har de som har spelat mot Jamie Vardy länge vetat att, till skillnad från de flesta andra amatörspelare, är den här unge mannens fotbollskarriär avsedd att bli extraordinär.

  Kanske i början var fler människor avsedda att inte vara Messi Cristiano Ronaldo, men alla kan bli nästa Jamie Vardy så länge de fortsätter. Underskatta aldrig kraften i drömmar, uthållighet och kärlek. Det är just på grund av dessa som världsfotbollen framgångsrikt har iscensatt en legendarisk berättelse om en engelsk amatörspelare som når toppen av professionell fotboll. Ge aldrig upp din dröm, hur galen den än ser ut!

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 97 تاريخ : سه شنبه 21 تير 1401 ساعت: 9:07

  Som en före detta briljant brittisk stjäa är fotbollshistorien om Arsenal-prinsen Wilshere full av ånger. Jag trodde att det var början, men jag visste inte att det var toppen. Bara 30 år gammal meddelade Wilshere att han gick i pension! Den 8 juli postade 30-årige Wilshere ett meddelande på sociala medier för att meddela sin officiella pensionering. När det gäller vad han ska göra efter pensioneringen förväntas han återvända till Arsenal för att fungera som U18-huvudtränare och börja sin tränarkarriär. Den före detta lärjungen tillkännagav sin pensionering, och den 72-årige Wenger uttalade sig sällan och instämde i Wilsheres beslut: "Om du var en stjäa som Wilshere, men du kan inte spela ditt bästa igen, så är det här. gör det svårt för dig att acceptera, du kommer att tappa förtroendet, jag tror att hans beslut att gå i pension är det rätta beslutet." Ja, jag tror att ingen vet bättre än Wenger hur enastående Wilshere är.

  I februari 2011 glänste en talangfull ung spelare i Arsenals trupp i fotboll. Wilshere, som föddes 1992, var under 19 år gammal, men han var redan fast i huvudpositionen på Gunners mittfält. När Premier League fortfarande var en grym konfrontation och lång passning var det Wenger som skapade ett tekniskt Arsenal och svepte stilen med vacker fotboll över England. Wilshere, som är begåvad i unga år, anses vara en nyckelfigur i Arsenals fortsatta spel av uppvärmningsfotboll sedan dess, men skador har blivit hans karriäretikett. Under dagaa innan han gick i pension höll han sig i form på Arsenals träning under tidigare lagkamraten Arteta, minglade med ungdomaa och försökte träna U18 och U23. Kanske var det under denna period som Wilshere hade idén att officiellt bli tränare efter att han gått i pension. Sedan i februari i år, i karriärens sista lag, hade han 2 assist på 14 matcher.

  Tidigare var det svårt för oss att föreställa oss fotbollsgeniet Wilshere som tränare för laget i dugout. Efter 14 år av att slänga runt och tillkännage sin officiella avgång från den professionella arenan, kommer han att inleda ett annat liv. "När jag började mitt dagliga tränararbete upptäckte jag att det förändrade mig. Jag tycker verkligen om att vara tränare, jag ser min framtid i det."

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 125 تاريخ : شنبه 18 تير 1401 ساعت: 20:34

  Den 35-årige Wayne Hennessey gjorde 9 räddningar inför Ukrainas attack i det europeiska slutspelet i VM-förberedelsea och blev den absoluta hjälten i Wales sista seger. Efter att ha gått 64 år vann Wales återigen VM-biljettea. Wayne Hennesseys framgång är oskiljaktig från hans vanliga hårda träning och strikta självdisciplin. Det är på grund av hans vanliga hårda arbete och ackumulerade rika erfarenhet som han kan göra 9 räddningar exakt. Endast genom att samla på dig rik erfarenhet och bibehålla kroppens topptillstånd kan du prestera bra i tävlingen och gynnas av tiden.

  Wayne Hennessey har spelat i många Premier League-säsonger och spelat 183 gånger i Premier League. Han var huvudmålvakten för Wolves och Crystal Palace. Wayne Hennessey anslöt sig till Buley för att fungera som reservmålvakt i laget. I den senaste Premier League fick Wayne Hennessey bara 2 matcher. I mars i år, när Wales spelade mot Österrike i det europeiska slutspelet i VM-förberedelsea, blev Danny Ward åsidosatt på grund av skada, och Wayne Hennessey kunde starta matchen och hjälpte till slut Wales att vinna med 2-1. Och den här gången i VM-förberedelsea i det europeiska slutspelet mot Ukraina valde Wales tränare Page ändå att börja med Wayne Hennessey. Wayne Hennessey återgäldade till slut tränarens vänlighet med nio räddningar.

  Oavsett om du är i livet eller på det gröna fältet, om du vill gynnas av tid och behålla lycka, kan du inte klara dig utan dina vanliga ansträngningar. Som ordspråket säger: en minut på scenen, tio år utanför scenen. Vi kom ihåg Wayne Hennesseys nio räddningar, och kom också ihåg: det finns ackumulering, det finns tunt hår.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 89 تاريخ : شنبه 18 تير 1401 ساعت: 0:04

  Är Cristiano Ronaldo rätt för Chelsea? Ur en taktisk synvinkel är Cristiano Ronaldo ett tveeggat svärd för Chelsea. Chelsea har inte kunnat lösa poängproblemet förra säsongen, Lukaku misslyckades och Kai Havertz misslyckades med att bli en effektiv mittforward. Chelseas skyttekung i Premier League är Mount med 11 mål, Kai Havertz och Lukaku har båda 8, och Cristiano Ronaldo har 18. Den 37-årige Cristiano Ronaldo har inte tappat sin förmåga att ta sina chanser, och förra säsongen hans mål och förväntade mål var ungefär lika, vilket är en effektiv siffra.

  Om Cristiano Ronaldo ansluter till Chelsea kommer Kai Havertz speltid att påverkas. Även om han även kan spela som ytter, dök han upp mer på mittpositionen förra säsongen. Tuchel uppskattar faktiskt Cristiano Ronaldos poängeffektivitet, så när Polly ger honom beslutet kommer Tuchel att bli väldigt generad. Chelsea har precis slutfört aktiekonverteringen, Abramovich-eran är över och den USA-ägda ägaren Polly behöver en "stimulans" för att etablera bilden av det nya Chelsea. Chelsea kommer att resa till USA för att börja sina sommaruppvärmningsmatcher en vecka efter sitt träningsläger. Föreställ dig bara hur vansinniga fansen av Cristiano Ronaldos billiga tröjor skulle bli när amerikanska fans fick veta att Chelsea hade värvat superstjäan Cristiano Ronaldo.

  Cristiano Ronaldo förblir katalysato för klubbens verksamhet, med fler kommersiella sponsringar, mer försäljning av Chelsea-tröjor och garanterad närvaro på Stamford Bridge. Chelsea kommer sannolikt att skriva på ett korttidskontrakt med Cristiano Ronaldo, en vinterövergång och nästa sommars övergång för att försöka reservera en framtida superstjäa.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 119 تاريخ : پنجشنبه 16 تير 1401 ساعت: 16:13

  Gabriel Jesus, portant un Maillot personnalisé Arsenal, a déclaré dans une interview que travailler à nouveau avec Mikel Arteta était une raison importante pour rejoindre Arsenal. Jesus a également parlé de la communication étroite avec Mikel Arteta: "Nous avons parlé du club, des joueurs, du projet actuel et de l'avenir de l'équipe. Je crois en Mikel à 100%. J'avais l'habitude de passer du bon temps avec lui. c'est un un très bon gars et un excellent entraîneur."

  Gabriel Jesus a rejoint Arsenal en raison de la taille et de l'histoire du club. Gabriel Jesus aimait regarder les matchs d'Arsenal lorsqu'il grandissait à Sao Paulo. "J'avais l'habitude de regarder Arsenal quand j'étais enfant à cause d'Henry, et même si je ne suivais pas trop d'équipes européennes, quand j'ai vu des joueurs ici avec des Maillot personnalisé Arsenal bon marché, j'ai su que c'était un grand club."

  Quand j'ai joué contre Arsenal, j'ai regardé l'Emirates Football Stadium, c'est un très bon stade, donc je suis très excité de jouer ici avec un maillot bon marché. "Je suis très heureux de signer avec Arsenal. Dès le premier jour où j'ai su que je pouvais jouer pour Arsenal, j'étais heureux. Je suis ici pour aider l'équipe, et je suis ici pour apprendre et essayer d'être le meilleur que je peut être." J'ai eu cette mentalité dès le premier jour où j'ai joué sous le maillot de Palmeiras, ça venait de mon coeur, et puis j'ai commencé à gagner à la Sociedade Esportiva Palmeiras, et puis j'ai représenté les JO brésiliens, équipe nationale, jusqu'au deier Manchester City. "Gabriel Jesus a également commencé à s'entraîner avec l'équipe immédiatement après avoir rejoint l'équipe. Nous avons hâte de le voir dans le camp d'entraînement.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 107 تاريخ : پنجشنبه 16 تير 1401 ساعت: 15:07

  Cristiano Ronaldo a retardé son retour cette fois après avoir exprimé l'idée d'enlever éventuellement le maillot Manchester United Gardien, l'agent Jorge Mendes étant plus actif. C'est en fait la tactique de Cristiano Ronaldo et Jorge Mendes, principalement pour clarifier le statut de Manchester United la saison prochaine, pas pour vraiment enlever le maillot Manchester United enfant pas cher. Cristiano Ronaldo a hâte de rester en Ligue des champions.

  En fait, l'attitude de Cristiano Ronaldo cette fois a également demandé au nouvel entraîneur Ten Hag de veiller à ce qu'il puisse continuer à recevoir un soutien tactique au cours de la nouvelle saison. Cristiano Ronaldo a réussi un triplé la saison deière, mais quel soutien tactique l'entraîneur a-t-il derrière ce but ? Le nouvel entraîneur de Manchester United, Ten Hag, a depuis longtemps clairement indiqué que dans son jeu tactique, il doit y avoir une partie pressante de haut niveau, ce qui peut être une contradiction. Presser depuis une position haute est une chose dangereuse. S'il échoue, cela donnera à l'adversaire une chance de contre-attaquer. Cristiano Ronaldo en zone avant ne participe pas au pressing haut, ce qui augmentera encore le risque de son propre camp.

  Reste à déterminer si Cristiano Ronaldo veut vraiment enlever le tenue Manchester United pas cher. Même au début, il n'était qu'un test de pression tactique, mais une fois qu'il a attiré une offre de l'équipe de la Ligue des champions, Ronaldo peut-il convaincre son "ambition" ? A ce stade, tout est incertain. Mais quand les choses fermentent pendant un certain temps, peut-être que cela s'écartera vraiment du désir initial.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 144 تاريخ : چهارشنبه 15 تير 1401 ساعت: 16:36

  Le Real Madrid a l'intention de demander à la star de Tottenham, Son Heung-min, de porter un Maillot personnalisé Real Madrid et d'échanger Hazard et Jovic, plus 60 millions d'euros en espèces, contre une offre totale de 90 millions d'euros. Mais les Spurs ont rejeté

  Son Heung-min est le soulier d'or de Premier League nouvellement promu et un ailier de classe mondiale. Et récemment, il y a eu beaucoup de discussions, en particulier sur le sujet de la discrimination raciale en Allemagne. Son Heung-min attire le Real Madrid à la fois en termes de capacité personnelle et de valeur commerciale. De plus, de nombreux fans attendent avec impatience la bataille décisive de Wu Lei contre Sun Xingmin.À ce moment-là, le match entre le Real Madrid et l'Espanyol créera également un énorme gadget, permettant au Real Madrid de gagner beaucoup d'argent.

  Le Real Madrid voulait à l'origine utiliser un accord d'échange de joueurs pour présenter Son Heung-min, mais ce n'est que l'idée de Lafayette. Tout d'abord, les joueurs ne seront pas forcément d'accord, surtout Hazard, il a clairement indiqué qu'il terminerait le contrat restant avec le Real Madrid, donc Hazard n'enlèvera pas le tenue Real Madrid pas cher. Deuxièmement, Tottenham ne voudra pas de Hazard et de Jovic, et Son Heung-min est au sommet de sa carrière. Bien sûr, il n'est pas impossible pour le Real Madrid d'introduire Sun Xingmin. Pour Tottenham, aucun joueur n'est à vendre, tant que le prix le satisfait.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 137 تاريخ : چهارشنبه 15 تير 1401 ساعت: 10:09

  Lors du match de Coupe d'Europe de l'année deière, Eriksson est soudainement tombé dans le coma. Bien qu'Erickson se soit échappé, il a subi de graves dommages physiques. Eriksen ne prendra pas sa retraite, à l'âge de 30 ans, il a insisté pour jouer au football. Selon les règlements de la Fédération italienne de football, Eriksen ne peut pas jouer dans toutes les ligues. Pour cela, Eriksson a quitté l'Italie.

  Après avoir quitté le Football Club Inteazionale Milano, Eriksen a repris l'entraînement avec l'Ajax. Son objectif est de revenir en Premier League, car la ligue anglaise lui permet de jouer. En janvier, il rejoint Brentford. À l'époque, le monde du football avait été choqué par le retour si rapide d'Eriksen. D'une part, les fans se demandent s'il peut s'adapter au rythme de la Premier League, et d'autre part, s'il peut atteindre les sommets qu'il avait autrefois à Tottenham et à l'Inter Milan. Cependant, Eriksen a "renaître" dans cette équipe peu connue.

  Eriksen a aidé l'équipe à conserver la qualification de Premier League, ce qui est très difficile en Premier League. Le départ d'Eriksen de Brentford est une fatalité, et le patron de Manchester United, Ten Hag, a le béguin pour lui. Frankie de Jong a également pris la parole, exprimant son grand espoir de travailler avec un joueur coriace comme Eriksen. Il semblerait que Christian Dannemann Eriksen porte le Maillot personnalisé de Manchester United.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 1023 تاريخ : سه شنبه 14 تير 1401 ساعت: 17:12

  Selon le joualiste Romano, l'accord de Manchester United pour Malacia est conclu. Manchester United et Feyenoord ont signé un cachet de 15 millions d'euros + 2 millions d'euros de compléments. Cependant, les médias étaient très mécontents de Malacia, et L'Equipe a même publié une tribune pour reprocher aux agents de Malacia d'être immoraux et d'utiliser Lyon pour faire monter les prix, en fait, juste pour que Malacia enfile le Maillot personnalisé de Manchester United pour surpoids. L'agent de Malacia et De Jong sont aussi Ali Dulsen. Bien qu'il n'y ait aucun lien entre les deux transactions, cela prouve au moins que Manchester United entretient une relation très étroite avec Ali Dulson.

  Certains fans pensent que : Manchester United a actuellement besoin du côté droit et du milieu de terrain, pas du côté gauche, et l'arrière gauche a un puissant Alvaro. Compte tenu du style uniforme de l'aile de Manchester United et du problème des trop nombreuses blessures de Lucho, il est compréhensible que Manchester United signe Malacia face à un transfert de 15 millions d'euros à Malacia. Dans l'ensemble, la signature de Malacia par Manchester United est la décision la plus rentable de ces 9 deières années !

  Malacia, 22 ans, a un désir d'attaque plus fort. Il a enregistré 1,6 tirs et passes en Eredivisie la saison deière, et a également une bonne performance en poursuite et en interception, avec 2,7 tacles en championnat. L'équipe d'Eric Ten Haag a besoin d'un tel défenseur.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 123 تاريخ : سه شنبه 14 تير 1401 ساعت: 17:09

  Efter att Qatar Airways blev tröjesponsor för Paris, lanserade Paris Saint-Germain också snabbt en reklamaffisch för lagets nya säsongströja. Det finns bara 5 spelare på denna reklamaffisch, nämligen Mbappe, Messi, Neymar, Marquinhos och Presnel Kimpembe. Och Mbappe, som precis föyat sitt kontrakt med ett skyhögt kontrakt och stannade i laget, intog naturligtvis den mest anfallande positionen utan tvekan. Uppenbarligen, oavsett om det är Neymar eller Messi, finns det bara en roll i Paris idag, som tjänar Mbappe. Den psykologiska klyftan kan bara vara personlig erfarenhet. Messi mår bra. Han kom trots allt precis, men för Neymar, den tidigare världstrean som ville bevisa sig själv med Ballon d'Or, skulle det vara riktigt pinsamt.

  Med tanke på den galna sommaren 2017 slog PSG argt sönder en frisättningsklausul på 220 miljoner euro, på ett sätt som chockade fotbollsvärlden och lät Neymar bära PSG-tröjan. Tillägget av Neymar orsakade en chock genom hela Ligue 1, och Paris-fans betraktade honom till och med som en räddare. Det året introducerade Paris också Mbappe, som bara var 18 år gammal, från Monaco på hyra-för-köp-basis, även om den slutliga utköpskostnaden var så hög som 180 miljoner euro. Men det råder ingen tvekan om att Neymar är Paris absoluta ess och absoluta käa. Till och med Mbappe själv är väl medveten om detta, och han sa till och med att han var här för att hjälpa Neymar. Neymar, som kom med en enorm gloria, ledde dock inte Paris till Europatoppen som väntat.

  Paris är angelägen om att skicka iväg den första mannen på 200 miljoner euro i fotbollshistorien. Hur äckligt Paris är att se Neymar, och hur äcklig Mbappe är mot Neymar, jag är rädd att det inte finns något behov av att säga mer! Från den tid då han hade samlat tusentals husdjur, och nu måste han utplånas av blodförlust, spelade Neymar verkligen en bra hand. Paris tillhör Mbappe, var är Neymars nästa stopp?

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 103 تاريخ : جمعه 10 تير 1401 ساعت: 23:46

  Efter att Ten Hag kom till klubben började United fokusera på den holländska spelaren. Transferreporte kom till beskedet att Eric Ten Haag ville kapa Lyons affär med Feyenoords ytterback Marasia. Den tidigare Ajax-tränaren har kommit överens om ett avtal på 17 miljoner euro med den holländska klubben, med endast personliga villkor kvar att fastställa. Romano sa i helgen att en affär på 15 miljoner euro hade nåtts mellan Lyon och Feyenoord. Manchester United verkar ha lyckats kapa försvararen Malaysia.

  Tyrell Malacia kom till Rotterdam, Nederländea, och spelade 32 gånger för Feyenoord i Eredivisie League och gjorde 1 mål och 4 assist. Eric Ten Haag, som också är Ajax huvudtränare, har studerat 22-åringen och funnit att hans tempo, positionsmedvetenhet, höga avlyssningstakt och förmåga att anfalla rymden är bra. Efter att United tecknade målet Frenkie de Jong var Malaysia, som delade samma agent som Frenkie de Jong, omedelbart på Eric Ten Haags radar.

  Mellan Lyon och Eric Ten Haag kommer Tyrell Malacia definitivt att välja det senare. Manchester United-fans skulle älska Tyrell Malacia, som är snabb och gillar att pressa sig framåt. Fansen hade en chans att se många underbara stölder. Malaysias ankomst har varit dåligt för andra Manchester United-spelare. Fans av Alex Telles, Luke Shaw och Brandon Williams är oroliga.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 139 تاريخ : پنجشنبه 9 تير 1401 ساعت: 9:49

  Manchester Uniteds nye tränare Ten Hags första träningspass som också är början på Ten Hags era. Spelaa gick in i träningen med stora leenden, men kommer de att fortsätta le under resten av träningspasset? Ten Hag sa efter att ha sett Uniteds spelvideo att många av de dåliga prestationea orsakades av spelaas dåliga kondition och bristande träning. Det kan ses att Ten Hag kan ta högintensiv träning för att behålla spelarens bästa tillstånd.

  Av statistiken att döma är Ten Hags tränare Ajax ganska överdriven målmässigt. Från och med hela säsongen 2018-19 gjorde Ajax 366 mål på 119 ligamatcher, med ett snitt på 3,08 mål per match. Ur detta perspektiv är offensiv högsta prioritet i Ten Hags taktik. Våldsbrott kräver spelarens starka löpförmåga och löpförmågan kräver spelarens goda fysiska kondition. Och bra fysisk kondition är oskiljaktig från högintensiv träning, Manchester United-spelare kan bara starta träningsläget "döden".

  Ur en taktisk synvinkel antar Ten Hag ofta 433-uppställningen och anammar all-offensive och all-defense taktiken. Backplanen är tom på grund av den massiva satsningen på offensiv. Förmågan hos dubbel mittback och singel mittfältare måste vara mycket stark och omfattande. Det är inte bara nödvändigt att försvara utan också att ha tillräckligt med bollspelande förmåga för att transportera bollen mer till den offensiva änden av framplanen. Med nuvarande Manchester Uniteds mittbacks förmåga räcker inte till för att stödja, kan Ten Hag bara göra en stor förändring.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 90 تاريخ : سه شنبه 7 تير 1401 ساعت: 15:24

  När Costa Rica slog Nya Zeeland kommer de 32 bästa i Qatar-VM 2022 att produceras. England har stora förhoppningar om att vinna VM i Qatar. För i den nyss avslutade UEFA Nations League förlorade England med 4-0 mot Unge.Att döma av spelaas dåliga tillstånd på planen kanske tränaren Gareth Southgate bad spelaa att passivt utmana spelaa för att ge dem tillräckligt med vila till nästa världscup.

  Som vi alla vet, om du spelar bra i de stora ligoa kommer du inte att prestera bra i världscupen. Detta har något att göra med spelarens fysiska tillstånd.Om en spelare presterar bra i ett spel kommer hans prestation i nästa match att vara dålig. Så den här gången spelade alla lagen i UEFA Nations League passivt. VM-semifinalea 2018 förlorade Frankrike, Kroatien, Belgien och England, och de förlorade fruktansvärt.

  Alla europeiska lag fortsätter att öka i styrka och Gareth Southgates strategi är rätt. Om han kan fortsätta att skydda spelaa och bevara styrkan i nästa UEFA Nations League, så kommer England med stor sannolikhet att försvara VM-mästaren. Om Gareth Southgate inte tål pressen i Nations League, kommer England troligen att förlora titeln.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 101 تاريخ : سه شنبه 7 تير 1401 ساعت: 15:24